Vad vi kan göra för dig

Våra elektriker ansvarar för installation och underhåll av elsystem som behövs för att driva byggnader, utrustning och maskiner. Har du fått strömavbrott kan vi hjälpa med reparation av generatorer och vägguttag för att säkerställa strömförsörjning igen. Våra elektriker hjälper dessutom till vid nybyggnationer för att identifiera de elektriska behoven hos din fastighet och tar fram lösningar för att tillgodose dina behov.

Vi hjälper dig gärna med din el

Letar du efter en professionell elektriker, så kan vi stolt säga att vi är den bästa och mest högkvalificerade elleverantören i ditt område. Bor du i Danderyd eller i närheten så kan vi starkt rekommendera att du anlitar oss.

Gör det inte själv

Skälen till varför du ska välja en professionell och kvalificerad elektriker är många, men den mest självklara anledningen är att det helt enkelt inte är säkert för dig som privatperson att göra det själv. Det krävs en viss typ av spetskompetens och kunskap om el och utrustning för att lösa problem relaterade till el. 

Är du i behov av en elektriker redan idag? Kontakta oss. 

Den allra bästa belöningen för oss är när vi lyckas leverera efter dina behov och önskemål för att på så sätt få ännu en nöjd kund. Innan vi påbörjar vårt arbete ser vi till att ha en klar bild av exakt vad du söker. På så sätt kan vi vara säkra på att vi kan leverera din lösning tryggt och snabbt. 

Vi arbetar både med privatpersoner och med företag och tar oss an allt från små serviceuppdrag till större renoverings- eller nybyggnadsprojekt. Hos oss har vi alltid ha dig som kund i fokus. Alla våra elektriker är certifierade och är lyhörda för dina tankar och åsikter. Du behöver inte oroa dig för att jobbet inte bli utfört, vi garanterar att det till och med blir väl utfört. Och såklart, god kommunikation är nyckeln till en framgångsrik relation, varför inte börja med att skriva ett hej till oss så tar vi det därifrån!