Det här är vi på MQ Modern Quality

Vi på  MQ Modern Quality är en elleverantör som stolt säga att vi är proffs inom elteknik. Nöjda kunder är A och O för oss, för var skulle vi vara som företag utan er? Privatpersoner och företag anlitar oss för att utföra allt från enkla till komplexa elarbeten både till hemmet och kontoret och då vi garanterar ett väl utfört jobb blir resultatet mer än ofta väldigt nöjda kunder. 

Service och expertis

MQ Modern Quality är en firma som är verksamma i Danderyd med omnejd och utför olika typer av elarbeten såsom felsökning, installation, besiktning, belysning, konstruktion, hjälper till med att dra el vid nyproduktion och mycket mer. Letar ni efter en elleverantör med certifierade och kompetenta elektriker med stor passion för el och dessutom levererar service med guldkant, då har du hamnar rätt. 

Välkommen till oss

Planerar du på att renovera, uppdatera eller hitta nya innovativa lösningar hemma? Det finns alltid något som går att förbättra. MQ Modern Quality erbjuder ett brett utbud av tjänster, varav en del du kan läsa om under våra tjänster. Är du nyfiken på oss, vill du ha en prisuppfattning eller en konsultation så finns vi tillgängliga för dig dygnet runt. Kontakta oss idag så ordnar vi en offert till dig per omgående och följer upp den med dig. 
 
Vi är glada att du har hittat hit!